Isabelle

Lilla Isabelle är inte så liten längre. Herregud vad hon utvecklas. Och pratar. Det kommer nya ord hela tiden. Idag sa hon - vänta mig, när jag gick före henne. Och om det händer nånting så kommer hon med frågande ögon och säger - hände? 
Många 2 ords och några 3 ords meningar kommer dagligen vilket är himla skoj. Och hon härmar nya ord hela tiden. 
Sjunga är en favvosyssla , särskilt lillekatt, lilla snigel,  och imse vimse spindel. 
Hon klättrar mer än nånsin nu. Det började hon ju med väldigt sent så hon är nog lite försiktigare nu. Fast det händer att hon trillar ner typ från soffa och stolar bra ofta. 
Inga större vurpor dock. 

Välling äter hon till frukosten om hon ber om det samt innan läggning. Men det är inte alltid hon vill ha. Då äter hon nått annat. Gärna yughurt och macka. 
Mat i övrigt går oftast bra med vad som helst. Fast potatis verkar inte vara hennes grej. Det gillar inte Jesper heller. Eller om hon gör som han. 
På dagis äter hon väldigt bra säger dom och det är ju skönt. 

Att vara ute älskar hon och går ofta och tar på sig skor och jacka för att stå och rycka i dörren . Men att gå nån längre sträcka är inte kul, speciellt inte på tillbaka vägen. Då ska man bli buren, annars lägger hon sig ner och grinar. :-) 

Det är en väldigt envis och bestämd dam vi fått kan jag lova. Och hon sätter oss på prov dagligen. Väldigt olik sin bror faktist. Men samtidigt är hon en riktig charmknutte. Och en liten glädjespridare som gärna vill ha uppmärksamhet. 

Tänk att kunna spola fram tiden 20 år för att se hur barnen är då. Om vi lyckats som föräldrar. Så spännande! 



Gunga tillhör det bästa man kan göra tydligen. Hon njuter i fulla drag och låter sig svepas med till fullo. Blundar och nästan somnar när man gungar stora gungor. 


En typisk bild på Belle. Glad och full i fasen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0