Mamma på vift

Nu är den efterlängtade helgen slut. Vi har haft det riktigt bra men det känns skönt att vara hemma på plats igen. 

I torsdags var vi på elmia game fair. En jakt och fiske mässa. Det var första gången jag var där faktist. Kul men förbannat med folk. Fick skjuta lite lerduvor och det gav mersmak. Och köpte med oss lite saker hem. Lockpipa, keps och ett par fritidsbyxor landade i min påse. Byxorna var min morsdagpresent som jag önskat mig. 
Man var ganska mör efter den dagen med många nya intryck och allt folk. 

Sen i fredags var det daga för vår tjejhelg. Jobbade först och sen möttes vi alla upp för att åka mot Skövde. Åkte runt 17 tiden så var där vid 19 ca. 
När vi kommit fram checka vi in och tog oss upp till rummen. Inne på rummet väntade en liten överaskning från våra karlar. De hade beställt upp bubbel till oss . Så nu ligger de på plus! 😊 
Efter lite skålande gick vi ner för att äta middag som ingick i hotellet. Kvällen avslutades på ett av våra 2 rum med massa vin och prat . 

På lördagen anslöt en tjej till på frukosten innan vi gick ut på stan och shoppade. Åt en god lunch ute och begav oss till hotellet igen för att sen ta oss till spat som vi bokat. 
Spaade I några timmar och hade det gott innan middag väntade på hotellet igen. Pratade om att gå ut och äta men alla var rätt möra och trötta så att äta där var inget svårt val. Dessutom ingick detta så det var dumt att låta bli. Men maten var himla bra så det gjorde ingenting. 
Sen var det dags att lämna Skövde och fara hemåt igen. Åt frukost länge och väl innan vi checkade ut. 
På vägen hem stannade vi till i Hjo och shoppade lite mera och åt lite lunch på ett gulligt café. 

Sammanfattningsvis har helgen varit toppen ! 
Kan faktist inte klaga på nått. Tror inte nån var särskilt missnöjd. 
Vi har verkligen hunnit umgåtts och pratat . Ätit och druckit gott och bara njutit av att få vara. 

Fast kan inte påstå att jag laddat batterierna direkt, är tröttare än tröttast idag! Haha 


Det var i varje fall skönt att kliva innanför dörren hemma. Trots att Isabelle sa nej när hon såg mig och vände och gick. Hon var väl inte helnöjd med att morsan vart borta så mkt... Vet ju att hon haft det bra ändå men liiite ont i hjärtat får man allt. 

Nu är dock allt tillbaks som vanligt. Dammsugningen, matlagning, nattning osv. Men det är lite lättare att göra dessa grejer när man varit borta några dagar. 
I veckan väntar många dagars jobb. Jobbar 6 dagar. Fått en extra. Helt ok med tanke på shoppingen... Hihi 
Och imorrn är det kväll som gäller så kommer vara hemma med barnen tills jag börjar kl 16 och på onsdag är vi helt lediga. Får ta igen förlorade dagar då. 


Några bilder från helgen. 



Kommentarer
Postat av: Lin

Låter riktigt härligt! Man behöver sådana där tjejhelgen ibland, för att få vara sig själv och ladda mammabatterierna! :)

Svar: Ja det var det! Bara att få tanka den sociala biten var välbehövligt!
enmagetill.blogg.se

2015-05-19 @ 08:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0