Spettat och klart

Puh, förberett grillspett till kvällen. Blev både grönsaksspett och korvspett. Sen ska jag sätta på fläsk på spett oxå men de ligger i marinad fortfarande. Känner mig ruskigt huslig! 
Så det är bara att grilla ikväll, inget behövs lagas. Förutom lite pommes i ugnen och grädde som ska vispas. 
Gött! 

Har dock lite abstinens besvär. Vill gärna springa idag men hinner nog fasen inte. Maken kommer hem halv 5 först och hans familj kommer 5... Blir tight! 
Men så är det. Får ta en morgonrunda imorrn istället så får jag spara min onda rygg en dag till. Och imorrn bitti är ju maken hemma oxå. Perfa! 


Den lilla Busan passade på att leka lite i förbjudna lådan när jag var i köket. Men det var skönt att hon var nöjd... ;-) 



BVC koll

Imorse var det åter igen ett besök på vc, denna gången skulle båda barnen till Bvc. Jesper på 2,5 årskoll och Isabelle på 10-månaders. 
Allt såg bra ut och de kunde allt man skulle. 
Jesper vägde 15 kg och var 93,5 cm lång. Har dålig koll på vad det var sist eftersom det dröjer mellan gångerna nu, men han växer bra och har blivit lite längre och smalare. Normalt alltså. 
Isabelle vägde 9,4 kg , hur lång hon var kan jag säga att jag inte hörde! Haha 
Det måste jag kolla imorrn. 
Men hon följde oxå sin kurva bra . Skönt att höra att man ivarjefall göder dom rätt! 

Dagen bjöd oxå på en promenad med grannen, utvecklingssamtal på dagis, städning av golv, bakning tills imorrn och en massa annat pysslande här hemma. 
Imorrn kommer makens familj hit och äter. Vi ska grilla spett tänkte jag. Sen bakade jag en citronpaj idag, hoppas den blir god! :-) 



En skrutta som tyckte det var gott att sitta under Jespers stol och äta smulor... Tur golven var rena... ;-) 

Blodprov

Idag var jag in till vc och tog blodprov på Jesper . De hade drop in så jag tog en chans att det inte skulle vara så mkt folk. När man har ett barn vill man ju helst att allt ska gå fort! 
Vi hade fått med oss ett emlaplåster från Bvc så det hade jag redan satt på honom så slapp vi den tiden. Ska tydligen sitta en timma helst. 
Hur som helst fick vi komma först in! Snabbt och enkelt och de var superbra därinne. Jesper var så duktig och ville åka tillbaka till doktorn igen. Det känns ju väldigt skönt att höra! :-) 
Jag själv tycker ju inte nålar och blod är otäckt alls utan är trvärtom lite fascinerad av sånt, därav var jag väldigt lugn inne hos läkarn och visar tydligt att det inte är nån fara. ( hoppas jag ju...) 
Men jag tror att hur man själv reagerar påverkar barnen väldigt mkt! 

Nu får vi vänta 1-2 veckor på resultat och hoppas det inte visar nån allergi! 
Det vore trisst! 




Hur fort?!

Fattar inte hur fort helgerna går numera. Så mkt att göra och så lite tid. Den här helgen var riktigt bra faktiskt. Mkt tack vare så fint väder. Har varit ute stort sett hela helgen. 



Idag vet jag inte vad vi ska hitta på än. Dagis är stängt så båda barnen blir hemma. Behöver åka och handla inför Valborg men vet inte vad vi ska äta så det blir svårt... 
Ska ivarjefall gå en långpromenad tänkte jag. Tidsfördriv om inte annat... ;-) 
Imorrn blir däremot en fullspäckad dag. Först väntar Bvc med båda barnen. Sen kalas , och sen utvecklngssamtal på dagis. 
Vet inte hur vi ska få det att gå ihop men det blir mkt farande framochtillbaka ... 




Min första bäver!

Sköt min första bäver igår. Så himla glad! Tills jag insåg att jag inte skulle få in den till land själv. Den satt en bit ut på stockar när jag sköt. Fick ringa grannen om hjälp men när han skulle få in den så sjönk den. Vi fick ge upp då det blev mörkt och åkte dit imorse igen. Men inte heller då fick vi tag på den. Kändes surt och inte alls bra . Ville ju gärna se den och vill ju inte låta den ligga i vattnet. Men nu ikväll tog maken tag i saken och gjorde ett nytt försök. Och han lyckades! 
Behöver jag säga hur glad jag blev?! Igen!! :-) 

Till nästa gång vet jag i varje fall med mig att undersöka omgivningen lite bättre. Trodde verkligen inte bävern satt så långt ut som den gjorde. Det var en konstig vinkel. Men skottet var bra så det är jag nöjd med! 




Börja jobba

Idag blev det sagt. Jag börjar jobba i februari. Skolar in Isabelle i januari. Det blir bra! 
Är faktiskt sugen på att jobba nu. Sen är det klart att vissa dagar får man ångest men jag har ju många månader kvar hemma innan dess. 
Anledning att jag inte börjar förns då är att jag hoppas få min operation i höst. Och då får jag ändå inte lyfta tungt på några veckor, och sen är det jul och jag vill gärna spendera den här julen hemma och inte på jobbet. :-) 

Nej, men det här känns bra! 
De frågade vart jag ville hamna om jag hade önskemål men så långt har jag inte tänkt. Vet bara att jag inte vill jobba varannan helg som jag gjort tidigare. Det blir för mkt. Får se vad vi kan komma fram till! 




Härliga ungar!

Idag har vart en bra dag. En sån där dag som man kommer minnas. 
Började med en promenad med Johanna på några timmar medans Jesper var på dagis. Fick prata ur mig en del , välbehövligt! 
Sen hämtade jag Jesper lite tidigare än vanligt. Väl hemma var bi ute en stund och grejade sen fixade vi mat medans Isabelle sov. 
Efter maten tog vi en liten tur ner mot bastesjön och bara strosade runt i det underbara vädret!!! Hur mysigt som helst. Älskar att se Jesper knata runt och prata för sig själv . Han hittar saker och stenar och ska ha med sig halva skogen hem . :-) 
Ingen tjurig unge och ingen tjurig mamma. Så som man alltid vill ha det. Såna här dagar får man tänka tillbaka på när de jobbiga kommer! 






Över 5 mil!

Räknade ihop förra veckans tillryggalagda sträcka, blev över 5 mil! Hejja mig! 
Lyckas jag slå det denna vecka tro?! 
Med detta väder tror jag verkligen det går . Man vill ju bara ut och springa när det är så fint! 




Familjedagar

Har spenderat dagarna med familjen mestadels. Igår åkte vi till min mormor och åt mat och hade det skönt. Kusinerna lekte med varandra och vi vuxna kunde sitta i solen och kolla på. Fick allt lite färg på näsan! 
Idag styrde vi mot svärföräldrarna för mat där. Gott som alltid , särskillt toscapäronen som vi gjorde till efterrätt. 
Jesper busade med sina farbröder så han var blöt av svett och tillslut sprang han utan blöja för det var så varmt. 

När vi kom hem stack jag ut och sprang. Såååå välbehövligt kan jag säga! Och bra gick det! 7 km på under 35 min. Så idag har jag både gått 8 km och sprungit 7. Börjar kännas i kroppen dock... ;-) 

Imorrn är det dags för dagis och vardag igen. Jag gillar vardag. 




Bilder från våra dagar! 

Sista påsken

Idag har vi firat påsk hos farfar. Och det var lite vemodigt måste jag säga. Det är nämligen sista året vi sitter där tillsammans. Om ingen tar över gården vill säga men det ser mörkt ut.
Farfar orkar inte ha kvar djuren så de går till slakt i höst och sen flyttar han ur huset. 
Vi har växt upp där så det känns väldigt tråkigt. Har nog faktiskt inte förstått än. Jämnt var vi där. Varje helg och vareviga lov bodde vi hos dom och hjälpte till i ladugården och levde riktigt bullerbyliv. Önskar mina barn hade fått chansen att uppleva allt som vi vart med om. Och jag kan säga att hade jag haft pengar så hade jag köpt gården. 

Jaja. Hur som helst. Vi åt i varje fall lunch där , knytis som vi brukar ha. Massa gott och vi fick asgoda tårtor som min kusin gjort. Åt alldeles för mycket! 
Blev ingen kvällsmat för jag var mätt bra länge efter allt. 
När vi kom hem och fick i säng stora ungen ( somna i bilen , bara att lägga...) så gick jag ut och gick för andra ggn idag. Var bara tvungen att rensa tankar. Blev en pw på 7 km med Atlas i underbar kvällssol. 
Nu har jag laddat batterierna tills imorrn. 
Då väntar lunch hos mormor. 





En lång fredag

Känns som att det kommer bli en lång, lång fredag idag. Började tidigt, redan kl 6 fick jag gå upp. Sen väntade jag med att väcka mannen till halv 8. När han mornat sig och jag fått i mig en kopp kaffe stack jag ut och sprang. Eller joggade kanske vi kan säga idag. Tog det lugnt och njöt av att vara själv! ;-) 
Blev 6 km ändå. 
Sen har jag duschat, fixat bananplättar , dammsugit, sövt Isabelle ute i vagnen och nu väntar jag på att den stora ungen ska komma in på mat. Och sen hoppas jag han vill vila lite!!! 

Allt jag vill just nu är att lägga mig i soffan och slumra in en stund. Det vore otroligt nice. Men den här morsan får nog inte gehör för det. 
Min egentid innebär tydligen endast träning. 

Hoppas verkligen den här helgen blir bra, orkar inte med en massa tjafs. Vill bara ha det skönt och mysigt nån enda gång och alla kan vara sams... 


En glad kille på upptäcktsfärd ! 



Annan allergi?!

Imorse fick Jesper nya utslag. Hel knepigt! Och då åt han verkligen inga nötter utan en risifrutti. 
Men det ploppade upp nässelutslag här och där på kroppen helt plötsligt . 
Ringde Bvc igen och hon lät oxå lite frågande. Vi har i varje fall en läkartid nästa vecka så vi får se vad de säger. 
Nu vet jag ju inte vad det kan komma av. Det kan ju vara 1000 olika saker! 
Får se om det fortsätter i helgen. Ska byta hans sängkläder ikväll så får vi se. Sen får jag väl byta tvättmedel. And so on! 
Fick i varje fall ett recept på antihistamin som jag tog ut förut. Kan vara bra så han inte kliar sönder sig. 


Förutom detta så har jag vart i Askersund med bilen idag. Den fick nya däck och nått mer och medans den servades fikade jag och syskonen på tutingen. De har ju lov så passade på att ta med dom. 
Lär nog bli en seg kväll ikväll. Går nog bara en promenad med Atlas sen. 





Nötallergi ?

Imorse hade jag gjort shiapudding. Toppade med kokos och hasselnötter. ( asgott ) Jesper fick smaka några små skedar men fick aldrig nån hel nöt. Sen efter typ 10 min så började han klia sig på benen och då såg jag att han hade fått stora nässelutslag . Blev rädd att han skulle få nån stor reaktion men det blev inte värre än så. Kollade nog hans mun och hals så de inte skulle svullna. 
Ringde först Johanna och hörde bad hon trodde då hennes dotter är allergisk, och så ringde jag Bvc. De sa att från och med nu får vi utesluta nötter tills vi gjort pricktest. 
Jag tror ju det var nötterna han reagerade på men kan det varit chia fröna eller kokosen?! 

Blir nervös över att han ska få i sig nått nu. Det verkar ju finnas nötter i allt möjligt. Blir till att läsa extra noga på allt man äter. 





Klant Sara

Var och hämtade ett paket idag med nya träningskläder. Hade beställt ett linne, en sweatshirt och löpartights . Men visade sig att tightsen var fodrade! Så jag fick returnera dom och ska försöka byta mot ett par andra. Det blir nog för varmt med fodrade nu! 
Hade jag läst lite när jag beställde och inte bara kollat bilderna hade jag ju inte beställt dom. Men måste säga att det inte direkt var jätte framkomligt att det var vintertights! 


Annars har dagen gått bra. Stannade hos svärmor på em och käkade mat där. När jag kom hem var Jesper trött och lätt att lägga. Den andra däremot kämpade bra länge. Såg att hon har 3 tänder på väg. Kul... 

Och på tal om Isabelle. Nu kan hon vinka och nästan klappa händerna!!! ( kommer inget ljud ) vad fort det går! :-) 







Min passion

Är verkligen helt frälst i att springa nu förtiden!
Längtar ut, särskillt om det är fint väder. Helst vill jag springa själv med peppande musik i öronen men oftast får jag ta med mig Atlas , han måste ju oxå få röra på sig. Men musiken måste jag ha! 
Mitt mål är att springa milen under 50 min på tjejmilen och jag vet att jag kommer klara det. Så länge jag inte skadar mig eller blir sjuk så ska det inte vara nått problem. Har ju ända till september på mig att träna! :-) 

Fick springa 8 km idag. Grannen var snäll och passade Isabelle under tiden. Dottern är ju ledig så tänkte det kunde vara kul för henne men Isabelle var trött och tjurig... Hon somnade! 
Men det var tydligen inget problem så hoppas de vill barnvakta igen nån gång! 





Veckan som gick

Träningen veckan som gick kunde ha vart lite bättre. Hade velat sprungit söndagen oxå. 
Har verkligen ätit jättedåligt i helgen. Onyttigt menar jag alltså. Nästan vräkt i mig av allt gott jag hittat. 
Vill kroppen säga mig nått tro?! 

Nej nu blir det skärpning inför påsk. Har 3 luncher i rad med en massa god mat och tusen onyttigheter antar jag! Det hör påsken till! :-) 
Får se till att röra ordentligt på mig denna vecka! 


Förra veckan: 



Helgen som försvann

Som vanligt sprang helgen iväg i en väldig fart. 
Igår hade vi bokat relaxen med min familj. Mor och Tobbe, Sandra och Mia och Sören.  (Barnen lämnade vi hos svärmor) . Det var trevligt att sitta och prata medans vi bastade och bubblade lite. Fick även en tapasbricka att tugga på. Faktiskt första gången jag är på nån relax! 
Efter vi gjort i ordning oss gick vi och käkade på olearys. Lite besviken på maten denna gång men det var nog för att jag valde fel mat, ångrade att jag inte tog en burgare denna gång oxå! ;-) 
Annars var det en kul kväll, inte ofta vi gör sådant ihop! Hoppas vi gör om det snart! 

Vi hämtade upp den lilla ungen så fick den store sova kvar hos farmor och farfar. Det hade gått så bra så. 
Trodde ju vi kunde få lite sovmorgon men icke då. Innan 7 gick vi upp. 
Dagen bestod av handling, städning, bakning, promenad, fika, klippning av äppelträd, och sen avslutade jag med lite bäverjakt. 
Blev dock ingen bäver. Såg en simmandes över sjön men den varsna nog mig och dök. Synd, fick ju puls ett tag! :-) 
Smyger ut imorrn oxå! 





Milen

Idag blev det milen när jag sprang! 
Sjukt nöjd! 
Det var inte tanken först för skulle bara springa 7 km men jag visste inte vilken väg jag skulle ta för att få en bra runda så det blev en mil till slut. Var faktiskt inte direkt slut efteråt heller. 
Men jag sprang i ett ganska lugnt tempo för jag hade Atlas med mig och han ska ju stanna och lukta och pinka överallt så jag höll på att bli tokig. 
Några mer milar med honom blir det nog inte ! :-) 

Mer än nöjd med dagens träning i varje fall. 


Tiden ska vi definitivt ändra på men det kommer! 

Tummen ur!

Äntligen har vi fått tummen ur och bokat vår weekend vi ska på i slutet av maj. Vi firar ju 5 år som gifta och 10 år tillsammans. Inte för att jag är sån som måste fira alla årsdagar men vi behöver verkligen den här helgen! 
Att vara tvåbarnsföräldrar tär inte bara på en själv utan på förhållandet oxå. Det är ju Emil som får skiten när jag är trött och tvärtom. 
Blir i varje fall supermysigt, det har jag bestämt!  

Det vi till slut bokade blev en romantisk weekend på Söderköpings brunn. Såg fint ut och är relativt nära. 
Men det jag ser mest fram emot är att besöka smultronstället och äta jordens största glass på vägen hem ! ;-) 




Rätt slags energi

Haft en kanondag hittills. 
Startade med att vakna ganska utvilad, kunde faktiskt sova inatt, hade en bra morgon med barnen innan lämning på dagis. 
Efter det sammanstrålade jag med Johanna för att gå en riktig långpromenad . Idag blev det en tur på närmare 1,2 mil uppe på vägarna i skogen. Solen var framme under hela tiden och vi pladdrade på som vanligt. Så underbart med påfyllande av sol och energi. Både från naturen och Johanna. Där har vi nån som jag kan vara mig själv med och som inte dömer mig. Hon säger vad hon tycker och det är skönt. Hon är bra mkt mer förståndigare än vad jag är och ifrågasätter mig, det är bra, då får man sig en funderare! 



Nu har jag just gjort klart maten och är riktigt sugen. Tror vi äter innan maken kommer idag, han kanske skulle bli sen . Blev tacogratäng med sallad. Asgott!
Längtar tills imorrn kväll, då ska vi grilla hamburgare! 



Hitta en gammal bild på Jesper och Johannas dotter Ingrid. Sötnötar vad små de var! :-) 


Hur gör jag nu?!

Alltså mitt försök till att uppfostra barn går sådär... 
Jesper höll på att slänga skor omkring sig precis innan vi skulle äta och då sa jag att han måste ställa tillbaka dom innan maten. Ungen totalvägrar men jag tänkte inte ge med mig utan han skulle ställa tillbaka. 
Då blir det plötsligt tyst i hallen och ungen har somnat under trappen! 
Jaha, vad gör jag nu då?! 
Ska han fortfarande ställa tillbaka skorna eller har jag lixom "vunnit" fajten? 
Svår fråga som förmodligen har tusen svar beroende på vem som svarar. Jag har inte riktigt kommit på nått bra än men det beror nog på hur lilleman är när han vaknar. Han måste ju undra vad han gör där. 


Inte lätt att ha barn, inte heller att vara ett! 


Har vart igång hela dagen känns det som och det ska bli så skönt att spela bandy ikväll. Få springa av mig lite frustration! 
Imorrn väntar en mil med Johanna igen. 

Svårt att sova

Inatt var det svårt att sova. Inget barn som störde men jag låg och vred och vände mig ändå. Svettades och drömde mardrömmar. Eller mardrömmar är väl att ta i men drömde jag var gravid med tvillingar och sen hände det en massa hemskheter. Konstigt man var svett när man vakna?! ;-) 

Vet fortfarande inte vad vi ska hitta på idag. Behöver storhandla, behöver städa, behöver göra nått... 
Kanske åker till Hallsberg . Ska köpa en blomma till svärföräldrarna . De fick ta bort en av deras hundar igår. Han var dålig och har haft problem med hjärtat en tid och igår fick de reda på att han hade testikelcancer oxå. Stackarn! Men man får tänka att han har det bättre nu. 
Hur sorgligt det än är. :-(




Ont i kroppen!

Shit vad stryk min kropp fick igår på cupen! Känns i varenda muskel idag. 
Det var skit kul hur som helst, vi kom dock näst sist men detblev lite orättvist då vi inte hade nån målis. 
Sista matchen strunta jag i allt vad regler hette och gick all in. Körde så fult jag kunde och tacklade kollarna över sargen. Haha därav ont överallt! 

Idag har Jesper vart på dagis och Johanna kom hit på en promenad i regnet. Det blev nästan en mil! 
Det börjar oxå kännas i benen. :-) 
Sen har vi gjort så lite som möjligt , mkt bråk och bus blev det ändå. Men nu sover dom äntligen! 
Imorrn vet ej tusan vad vi ska göra. Hoppas det inte regnar hela dagen så vi kan komma ut en stund. Jesper blir lite lättare att umgås med efter frisk luft och trötta ben! ;-) 


En stund var ungarna sams och roade varann! 

Träningen

Förra veckan var en ok vecka ändå. Rörde på mig så gott som varje dag. Hade önskat ett löppass på söndagen men jag kände ( känner ) mig inte helt iform så jag gick istället. 
Denna vecka tror jag blir sämre för jag tror jag kommer bli förkyld. Är frusen och ting i huvet. Men det stoppar mig inte från att vara med på äggcupen ikväll!!! 




Argbigga

Alltså mitt humör är inte att leka med dessa dagar. Från noll till hundra på 1 sekund. 
Och det är ändå mina egna hormoner vi talar om. Har ju kopparspiral så det är ju inget tillsatt. 
Kan ärligt säga att det känns som ett problem. Jag mår faktiskt dåligt av detta. Blir väldigt nere och helt plötsligt är jag glad , sen ledsen osv. 
Inte lätt när barn, make och hund oxå snappar upp dessa humörsvängningar och spelar på dom. 
Ibland vill jag bara gömma mig så alla slipper mig för jag kan bli så elak och grinig. 

Kanske får börja med p-piller igen om det fortsätter. Men vill ju inte ha nått konstgjort i kroppen. 
Får lära mig kontrollera bättre. 
Stackars familjen!!! 


På min vakt den här tiden i månaden!!!! 

Olearys

Igår kväll var vi ute och käkade och bowlade i Askersund. Riktigt fina lokaler har de fått till. Som nån sa, känns ju inte som att man är i Askersund längre... :-) 
Maten var ok, tog en burgare och den slank ner fort. 
Bowlingen gick sådär, är verkligen ingen höjdare på de. Ibland gick det riktigt bra för att nästa runda gå åt skogen. Men, men. Brydde mig inte så mkt om resultatet faktiskt. 

Kvällen var trevlig men jag var så trött på slutet så åkte hem 11 . Efter bowlingen hade det nog vart roligare om man druckit lite känner jag. 
Får bli nästa gång! 

Frida in action: 


Nu på morgonen hade jag ju planerat att springa men jag är täppt i näsan så får avvakta lite. Blir nog en promenad nu på fm istället. Kanske springer ikväll om det känns bättre. 
Får inte bli sjuk för imorrn är det äggcup  på innebandyn som jag vill vara med på!!! 


Andra natten!

Isabelle sov själv i sitt rum inatt med! Tjoho! Snälla säg att det fortsätter så! 
Visserligen var vi nog alla trötta efter trippen till Ikea igår så det hjälpte nog till lite grann. Både för att jag inte skulle vakna av minsta pip och för att Belle skulle sova bra.
På Ikea hittade jag både det ena och det andra. För mkt saker men ändå sånt vi behövde. 
Kvällen spenderade vi ju såklart hos svärmor... :-) 

Nu ikväll däremot ska jag inte åka till svärmor. För jag ska åka och bowla och käka på nyöppnade olearys i Askersund. Blir spännande att se hur det ser ut. Hoppas det är bra mat oxå så man vill äta där igen. 
Behövs verkligen ett sånt ställe där! 
Jag kommer dock köra för orkar inte fixa skjuts framochtillbaka. Sen har jag ingen större lust att dricka heller. Visst att det skulle vara gott men nån öl eller vin men som sagtblir det bara krångel med bilar. 
Får ta mig ett glas vin när jag kommer hem istället. :-) 

Belle testade att äta ärtor igår. Inte så populärt, helst skulle hon mosa dom i handen men inte äta... 




Formen so far

Dagsformen: 


Startade helgen med en löprunda på 6,5 km. Lagom tyckte jag . 
Tog bara kaffe innan vilket jag tycker hjälper jättebra så man blir extra pigg. Efter löpningen gjorde jag bananplättar med keso och kesella till. Mumsigt! 



Fruktstund

Jesper äter frukt i soffan, fortfarande i pyjamas och ständigt en bil i handen. Jag själv ska alldeles strax ta den tredje koppen kaffe för dagen. Vi väntar på att Isabelle ska vakna till så vi kan gå ut lite. 

Jag har sovit i vår säng inatt och det känns riktigt skönt! Igår natt var jag ju såklart tillbaka med Belle i sängen då hon var otröstlig. Men inatt gick det bra! Vi kör på varannan natt. Funkar för mig, då sover vi ju bra nån natt åtminstone . :-) 
Dessvärre har jag sån mensvärk idag. Hoppas den inte håller i sig hela dagen för det är så drygt. Irriterad blir jag oxå för den delen, så inget får gå emot mig idag! Borde sätta på mig en varningstriangel såna här dagar. Hihi 

Mumsarn



Obokad

Vet inte riktigt vad jag tycker om att inte ha planerat vad man ska göra imorrn. Blir lätt att det inte händer nått då. 
Imorrn på dagen är jag väl hemma själv med barnen då alla jobbar. Får gå ut och gå och måste dammsugas och plockas inne. Men sen på kvällen då?! 
Tror kanske vi åker en sväng till svärmor , det brukar ju vara standard... :-) 
Brukar bli att man samlas där och käkar mat. Inte mig emot iofs, då slipper jag ju den biten! 

På lördagkväll är jag i varje fall bokad. Då ska jag och mina tjejer ut och käka och bowla på nyöppnade olearys!
Det ska bli skoj! 


Så här road var Isabelle första timmen på lek och bus landet... 

Doktorn och lek

Tar igen oss i soffan framför flygplan efter en händelserik dag. 
Vi började dagen på usö hos audiologen. De kollade hörseln på både Isabelle och Jesper. Det såg ok ut men nu har de ju vart förkylda så det var lite vätska bakom trumhinnan på Isabelle. Men annars gick testerna bra. Jesper var så duktig och jag vart så stolt över honom. Han tyckte nog det var ganska kul därinne! Två klistermärken fick han oxå! :-) 


Efter det tog vi en fika med kaffe och bulle. Satt fint vill jag lova! 
Sen styrde vi bilen mot lek och buslandet. Där var det full fart! Isabelle sov visst mest i vagnen men jeppe sprang runt. Åt lunch där innan vi åkte hemåt. Tog en kebabtallrik... Aj då! 
Ungarna slocknade fortare än kvickt och sov vidarei bilen när vi gjorde snabba ärenden på Marieberg. ( en av oss satt oxå i bilen såklart! ) 
Köpte ett nytt hundbälte att ha när vi får och springer och Emil bytte nått på jula och köpte olja till trallen. 

När vi kom hem var jag tvungen att springa en bit. Den där kebaben och Bullen retade jag mig lite på... ;-) 
Hade ändå tänkt springa men nu blev det ett måste. Blev 6 km med Atlas och nya selen. Gick skitbra idag med! 
Ska snart hoppa in i duschen men måste lägga barnen först för maken är inte hemma. Han är med sitt jobb nu ikväll och inviger olearys som öppnar i Askersund. Det är hans jobb som byggt det så de har förtur! :-) 
Nehepp, dags för välling! 


På lek och bus: 



Ett år sen

Prick ett år sen: 




Saknar! 

Tackar!!!!

Oj vad jag sov gott inatt! 
Och vet ni vad?! 
Isabelle sov själv, hela natten, i sitt egna rum! 
Detta ska jag njuta av idag, för jag vet att det kanske inte alls blir så inatt men vi kan ju hoppas. :-) 

Idag står det handling, promenad och innebandyträning på schemat. Känns helt ok. 
Blir nog affären precis när de öppnat så har man det gjort. Sen tar vi prommis när Jesper ska sova. Fast det har han ju iofs vägrat de senaste gångerna men det blir ju en vila för han ändå. 
Bra han vilar mkt idag för imorrn blir det äventyr hela dagen! 



Tack gofia för att du var så duktig inatt! 

Snikat

Idag har det varit full rulle, som alltid då. 
Tog en fm hemma och efter lunch åkte vi hem till Fia för att gå en promenad. Var superbra väder idag med. Älskart! 
Efter det stannade vi till hos barnens farmor och fikade och så stannade vi även på mat. Kan ju inte tacka nej när hon frågar.... ( att jag räknat med det behöver vi ju inte nämna!) 
Vi var ute en stund och barnen lekte en del. Ville dock inte vara ute så de blev för kalla nu med förkylningarna. 

Hade i varje fall 2 trötta ungar nu ikväll så jag har passat på att greja massa när de var i säng. 
Borstat Atlas, diskat, gjort squats, duschat, ansökt föräldrapenning , beställt saker från libero, och nu funderar jag på att ta en kopp te.  

Beställde ett superbra uvställ till Isabelle från libero för alla mina poäng. Hoppas det passar i sommar bara. Blev en solhatt till henne oxå. Jesper fick mumminpyssel och en badleksak. 

Utomhuslek hos farmor 




Det är över


Den värsta delen av förkylningen verkar vara över nu. Skönt!
Isabelle vaknade vid 12 men när hon fick sova hos mig gick det bra. Har väckt mig några ggr då hon skruvat och gnällt lite men hon har inte vart vaken och ledsen nått! 
Så det blev ingen öroninflammation av det hela. Förmodligen tryckte det väl i öronen just då när hon låg ner. 

Nu ser vi fram emot en solig dag! 
Jesper får vara hemma , han sover än förresten... :-) 
Ska gå ut och gå en riktig långpromenad när barnen ska sova sen. Det blev ju bara en promenad igår med då jag inte orkade gå på innebandyn efter att ha vart vaken på natten. 

Nu. Kaffe!!! 






RSS 2.0