En överaskning

Dagen blev plötsligt lite roligare när maken kom in med posten! 

Tack! 

Klart vi testade på en gång och självklart blev storebror avis och skulle va med på kort han oxå! 

Pms

Shit, den här dagen går till världshistorien som sämsta dagen ever! 
Mitt humör alltså, så lågt så jag vet inte var jag ska ta vägen. 
På måndag är det jag som ringer bm och ber om hjälp. Att inte känna några som helst känslor är riktigt läskigt! 
Skulle bara vilja ligga i ett mörkt rum helt tyst . Blir irriterad på tvn tom! 

Det första vi gjorde idag var att gå upp extra tidigt oxå. Wiiihoooo , ännu fler timmar på dygnet... 
Tog oss iväg till öf i mariedam som tack och lov startade igång idag. Där fick ivarjefall barnen springa och busa och ha lite kul. Sen åkte vi hem och har inte gjort nått. Jag har bara väntat på att klockan ska bli kväller... 
Maken är inte hemma än och dröjer nog. Barnen fick sitt fredagsgodis och sitter nu och smaskar. ( högt) 

Imorrn ska jag dra ut i skogen en sväng. Andas lite och spana in nått djur som är skjutbart. På kvällen ska barna sova hos farmor och vi ska vakta gris. Det behöver vi nog alla i familjen! 
Jag vet inte när jag hade en timma för mig själv senast förutom när man sover. Och nej, där ljög jag , för Jesper sover ju hos oss, och så har jag fått ligga hos Belle. ;-) 
När jag mår bra känner jag inte det behovet lika starkt men dagar som denna hade vi alla mått bäst av att jag fick vara ifred. Men det funkar ju lixom inte. Ska jag ringa dagis och säga att jag har sån pms så jag lämnar dom där en stund?! Haha 

Läst lite om olika medicineringar för pms och det verkar ju finnas en del. Får se vad dom rekommenderar just mig. 
Det finns ju väldigt många som lider av det och många tycks må bättre med medicin. Hoppas, hoppas det hjälper mig! 

Och hoppas jag vaknar upp imorrn och mår bättre. Vet ju att det vänder på nolltid och man plötsligt kan känna sig som sitt vanliga jag men blir helst av med de dåliga dagarna så gott det går. 

Blir ju inte bättre av att man sen ska leva med dåligt samvete inför både barnen och maken. Maken börjar förstå till en viss del men inte barnen. :-( Intensiv vecka framöver

Om några veckor åker vi på spa i Stockholm med jobbet. Ska bli så roligt! 
Kommer komma hem söndag kväll för att sen åka tillbaka till Stockholm på måndag kvällen för att gå på fruktkurs tis-ons. Ser fram emot det lika mkt. 
Det slutar inte där heller. På lördagen ska mina tjejer och jag gå ut och käka och titta ( lyssna ) på Darin. 
Vilken jetset vecka! 

Behöver jag säga att jag är taggad?! 
Nu hoppas jag innerligt att inget rasar dessa planer i form av sjukdomar. Min största fasa! 
Det hade ju vart lite bättre om dessa grejer var utspridda över våren iofs men nu blev det inte så. Svårt att flytta på datumen för min skull.... Haha 

Fortsätter denna tråkhelg med att steka köttbullar. Har i varje fall fått gå ut en sväng med Atlas i det kalla vädret. Jag tycker det är för kallt! Men att gå går ju bra, blev tom svettig. Måtte det bli varmare till nästa helg så man kan jaga. Snart är säsongen slut ju. Och jag har fasen inte skjutit mer än en bock. Så jäkla trög säsong. Både för mig och maken. Och vi behöver kött i frysen nu! 

Rör i örat

Var hos audiologen igår med båda barnen. De blir ju kallade eftersom de har en nedsättning båda 2. 
Nedsättningen i sig är den samma som då de föddes men nu har det tillkommit vätska i öronen pga öroninflammation och det gör såklart att de hör ännu sämre. 
De rekommenderar att vi ska operera in rör på Jespers ena öra. Det känns sådär! 
Klart att om det gör nytta för Jespers hörsel så är det bara att köra men är orolig för själva sövningen. Det kommer bli jobbigt! Lilla gubben! :-( 

Isabelle ska tillbaka till dom om nån månad för hon hade öroninflammation nyligen och därför har hon vätska kvar. Vi hoppas det ser bättre ut nästa gång så hon slipper rör. 

Nedsättningen de har är inget man tänker på och inget dom sätter in nån apparat för men när de blir sjuka läggs ju en till "nedsättning" på så det kan bli jobbigt för dom. 

Hon nämde även att en läkare skulle kolla på belles lilla plupp vid örat en jag är fortfarande osäker om jag vill ta bort den än. Det innebär ytterligare en sövning.... 
Den stör ju inte Belle ( än) . Skulle vilja vänta tills det räcker med lokalbedövning. 
Om nu hon får rör i framtiden och behöver sövas kanske man kan slå ihop operationerna. Får se vad de säger, 

Tänk att man skulle få öronbarn. Inget allvarligt i sig men jobbigt att de inte hör lika bra som andra barn. Man vet ju inte hur det påverkar dom på dagis och senare i skolan. Min pluttar! 

Nu åker den ut

Dags att plocka ner julen känner jag. Tomtarna är tillbaka i sin låda så dom ser jag inte på 11 månader. Skönt! 
Granen åker ut imorrn tror jag. Ska i varje fall plocka av alla kulor så får Emil hjälpa mig slänga ut den. 
Det blev väldigt ljust här inne igen , och så upptäckte jag att vi är i stort behov av nya blommor. Eller grönväxter kanske man säger. 


Har nyss gjort amerikanska pannkakor som vi fikat på. Jesper vägrar äta pannkaka så han fick glass. Hur kan man inte gilla pannkaka?! 
Belle åt 3 st. Haha 
Termometern står på -16 grader så det blir en inne dag. Tycker verkligen inte om kyla. 
Konstigt kanske med tanke på att jag kan spendera hela dagar ute när vi jagar men då går det ganska bra. Även fast jag fryser så jag skakar. 
Men att gå ut med barnen när det är så här pass kallt är en pina. 
Jesper rör sig ju mer än Belle så han brukar klara sig bra men hon är en riktig latmask så hon börjar ju frysa på en gång. 
-5 grader är ok, och gärna sol, då kan vi åka pulka och leka i snön. 

Ikväll ska jag jobba , fick byta tid för min käre man glömde bort att vi inte hade dagis idag och tog aldrig ledigt. Eller jag trodde han tagit ledigt. En miss hur som helst. Men den här ggn gick det ju bra! 

Ska bli skönt nästa vecka då allt blir som vanligt igen. 

RSS 2.0