Trött och less

Är så trött och less på allt just nu. Får inte sova, blivit besviken på folk, och tycker alla vargvärnare är komplett idiotiska. 
Så ikväll ska en kväll med tjejerna bli så underbar. Äta kinamat, prata om vår resa och kanske ta ett glas vin. Och förmodligen få skratta en hel del. Längtar! 

Och förhoppningsvis ( annars jävlar) tar Emil Isabelle om hon vaknar inatt oxå. Men som sist när han lovat att han skulle det så sov ungen hela natten. Iofs bättre det så slipper man en tjurig gubbe sen. Haha 

Alla vargvärnare i det här landet som inte har nån koll på nånting borde ta och läsa på lite fakta innan man häver ur sig saker. 
Läser kommentarer på insta och fb från små fjortonåriga tjejer som enbart består av att kalla jägare för blodtörstiga mördare osv. Väx upp och läs på. Och sätt dig in i vad personer som faktist berörs av vargen går igenom. Att bara tycka att alla vargar ska få leva utan att förstå vad det innebär är ganska naivt. 

Men, men. Alla har ju rätt till sin åsikt. Önskar bara att folk kunde tänka efter lite före.... 


Och nej. Jag är inte heeeelt emot varg i Sverige. Men skulle jag behöva välja mellan inga alls eller nuläget så väljer jag inga alls. 
Nog om det! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0