Så trött

Urs, nu är jag trött på allt som har med vikt och träning att göra!
Orkar inte läsa mer om nån som får på sig sina vanliga kläder 3 dagar efter förlossningen medans mina kläder ligger så fint i garderoben och hånar mig.
Så nu dissar jag alla blogginlägg om sånt.
Vissa dagar har jag blivit peppad men just nu känner jag bara att jag mår dåligt av det.

Ibland rinner det över och blir för mycket helt enkelt.
Håller mig till mina jäkla promenader och knipövningar....


Kommentarer
Postat av: Lin

Då mår du säkert bra av att höra att jag gick ner 8-9 kg efter förlossningen, men gick sedan upp 3 igen! Haha ;) är inte i närheten av att komma i mina jeans, här är det leggings som gäller! ;)

2013-08-08 @ 20:19:33
Postat av: Anna

säger bara en sak! Du är inte ensam, jag kommer få jobba hårt för att komma i mina jeans igen Och det är ångest. Allt bara dallrar här... :( jobbigt värre.

2013-08-08 @ 22:29:22
URL: http://litendole.blogspot.se
Postat av: Elin - Livat på torpet

Äsch, här har du en till som har kläder som hånflinar åt mig i garderoben. Dom först 10 kg rann av mig direkt. Sen dom andra 10 sitter som sten. Eller ja, nu har jag inte försökt så mycket att bli av med dom heller. Men jag känner mig lite för lat och bekväm för att orka ta itu med dom också ;)

2013-08-09 @ 10:32:01
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Amela

Så skönt att höra! För alla bloggar jag läser där har dom sina kläder på sig efter 1-3 veckor! Jag tror vi som fått andra barn har svårare med att gå ner allt på en gång! Annat var det med första barnet! :)

2013-08-09 @ 14:26:45
Postat av: Angelica

Jag är nog en sån du hatar, har gått ner mina 17 kilo ock lite till på 5 veckor. Men kroppen är så jävla ful. En påsmage hänger och dallrar, bristningar överallt och bara allmänt slapp och vidrig är jag.

Har ju fick väldigt tacksam stil med mina baggypants och stora linnen och tshirtar. Mina tighta jeans hade jag aldrig fått på mig. Kroppen har format om sig på något sätt, har mycket nedre del av mage och höfter kvar. Såg ut sol ett päron innan, men nu är det fan ett enormt päron.

Summa sumarum: jag ser förjävla rolig ut utan kläder på!

2013-08-10 @ 03:26:27
URL: http://rockkid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0