Ibland så!

Idag efter jobbet var det som vanligt lite kaos här hemma. Trötta barn efter dagis, mat som skall lagas , osv... 
Men efter maten kom grannflickan och ville leka med barna och då såg jag min chans. Jag klippte gräset fort som attan och Emil målade en grind. 
Nu fick vi verkligen "nytta" av henne. Nu är ju barnen så stora så de kan vara själva med henne utan att man behöver se till vad de gör hela tiden. Så länge hon tycker det är roligt att leka med dom så är det ju perfekt. Kan få mkt gjort här hemma! Haha 
Litar ju inte blindt på dom så små ögon i nacken har jag minsann men de sköter sig bra ihop. 
Synd hon går i skolan imorrn annars hade jag behövt moppa golven här inne! Haha 

Och ja. Väntar spänt. 

Hinner ingenting

Dagarna bara sveper förbi! 
Det har varit mkt nu senaste tiden. Jobb, jakt, jägardagen, och väntan på bebis. 
Jag känner mig färdig. 
Sover jätte dåligt för jag väntar varje natt på att få ett sms eller samtal om det är på gång så jag vaknar hela tiden. Spännande men det börjar ta på krafterna. Haha 
Tror det är värre att vänta på det här sättet än vara gravid själv. 😜 

Har jagat bock några ggr oxå och i onsdags blev det äntligen utdelning! 


Det blev en kväll med mkt nervositet och adrenalin. Mina armar var fortfarande helt skakiga när jag skulle lägga mig. Men allt gick bra och bocken dog direkt. En fin bock! 
Den ska upp på vår trofé vägg såklart. 
Köttet är styckat och klart. Det fick mamma ( deras mark ) och Sandra ta hand om. Sandra är vår förste styckare så hon hjälpte mig. Perfekt. En fungerande cirkel. Jag skjuter på deras mark, Sandra styckar och de delar på köttet. 


Ikväll vankas jobb men innan det ska vi iväg och kolla på rally SM som går här uppe i skogen. Jesper tjatar om det så det är klart vi ska kolla. Tror dock Isabelle säkert tycker det är roligare... 

Jag hoppas konstigt nog att den där bebisen inte bestämmer sig för att komma ikväll. Lite kaos att få tag på nån att jobba en lördag kväll. Jag har några nr till extrajobbare Men om dom kan vet jag ju inte än. I värsta fall skulle min chef rycka in men det är knappt jag vill ringa henne. Fast hon sa att hon inte ville jag skulle missa detta så hon är min sista utväg. 
Bebisen är beräknad imorrn och det är min systers fjärde. Så vi hade nog räknat med förlossning för några veckor sen. Haha
Återigen bevis på att det här med tidigare födslar för varje barn är bullshit! Hihi 


Hälsade på min farfar häromdagen. Gud vad ungarna älskar att vara där. Den här kärran är en favorit. Och Jesper orkade faktist dra runt Isabelle en bit. Annars var det mest jag och farfar som drog! 

Andas ut lite

Dagisstarten gick bra! 
Belle grät när jag lämnade men med Jesper fick det bra. 
Han har ju nu bytt ställe. Förut gick han i samma hus som Isabelle men en annan avdelning. Nu är han en gräshoppa nere på stora skolan. De äter tom mat i matsalen ! 😳 
Min stora kille! 

Belle hade förstås slutat va ledsen ganska snart och det hade gått bra resten av dagen sen. Jag var nervös över om hon skulle leta efter Jesper för de sågs ju på rasterna förut men hon hade inte frågat efter honom ens. 
Det kommer nog förmodligen. 

Imorrn är det jobb och dagis igen men det blir bara 8:30-13:30. En kort dag är nog skönt för dom för sen följer 2 långa dagar. 
Nu ska jag faktist sova. Har knappt sovit inatt då Jesper kom in till oss. Han hade ramlat ur sin säng. Och med tanke på hur han vrider och vänder sig i sömnen är det inte konstigt att han ramlar ur... 

Ett kvällsdopp

Efter jobbet igår drog jag igång med städning på övervåningen som Gud glömt. Men fick ge mig med ett rum kvar att dammsuga för jag svettades ihjäl. Bestämde mig för att åka och ta ett dopp med barna. 
Vid sjön ångrade jag mig ganska snart. Var ju inte alls så varmt och skönt som jag föreställt mig. Haha 
Men barna plaskade runt en stund innan vi åkte hem till svärmor för en kopp varm choklad. 
Det blev en sen kväll för dom, Isabelle somnade nog inte förns vid halv 10. Hon har varit riktigt svårsövd senaste veckorna. Bara springer runt och plockar med saker i hennes rum. Och envisas med att ha alla lampor tända. Så vi får nog ha en sovlampa till henne. 

Ikväll ska jag på fest. En maskerad så ska gå som Lara croft. Enkelt. 
Hoppas bara nån inte får för sig att föda barn just inatt.... 😜

Sommarn är här

Nu verkar det som att sommarn äntligen kom. Fast för mig kvittar det. Jag behöver inte ha den här värmen. Solen får gärna skina men föredrar den friska luften. 
Älskar höstluften, när man går ut tidigt på morgonen. Underbart! 

Jag har nyss kommit hem från jobbet och var hos mor och vattnade blommor. Resten av familjen är och badar med farmor tror jag. Senare i em ska jag ut i skogen och jag längtar. Måste ju hitta lite svamp till Anne på jobbet som jag utlovat! 😉 
Idag var en riktigt bra dag på jobbet och ska bli kul imorrn oxå. Då jobbar jag visserligen längre men fredagar är det saker att göra på så tiden går fort! 
Ser nästan hellre att det är fullt upp , vilket det oftast är, än att man inte riktigt vet vad man ska göra. 
Det finns alltid nått att göra så klart men har man inget självklart så tar det tid att fundera ut vad man borde göra först. Haha , vilken förklaring... 


Premiärtur

Nu har vi vart på en cykeltur till svärmor (2 mil, tur-och-retur ) med våra nya cyklar. Det gick ganska bra, i varje fall för mig som slapp kärran. ;-) 
Men Emil vägrade byta med mig trots hans pust och stön så han får skylla sig själv. 
Barnen somnade på vägen hem så de verkar ju sitta bra ändå. Idag är jag ledig från jobbet. Började ju i måndags igen. Det var helt ok att komma tillbaka efter semestern. Ganska skönt faktist. Emil är hemma denna vecka oxå sen börjar dagis på tisdag. 

Imorrn jobbar jag halvdag sen ska jag ut några timmar och plocka svamp. Jag hittade ett riktigt bra område i måndags som jag måste utforska mer. 
Är besatt av att plocka svamp. Äter den dock inte själv utan försöker ge bort den. Emil gillar väl lite svamp och visst kan jag äta nån macka eller sås men vi äter inga mängder. Då är det roligare att ge bort till de som älskar kantareller. Det jag hittade i måndags fick min chef. ( inga baktankar dör inte...) haha 
RSS 2.0