Sömnlös

Känner på mig att denna natt kommer bli värre än den som va. 
Belle var inte sig själv igår och mkt riktigt vaknade hon flera ggr och till slut fick jag lägga mig hos henne. Inte somna hon för det men några timmar blev det i varje fall. Vaknade av att hon satt bredvid sängen med tända lampor överallt och kollade på mig. Tittade ut och insåg att kl inte var mkt... 
På nedervåningen hörde jag konstiga ljud och stelnade till lite, smög sakta ner och fick där se Jesper som satt å körde med sin traktor! 😩 
Ungar, förstå hur skönt det är att sova!!! 

I varje fall, Belle har vart trött och hängig idag och somnade på soffan i några timmar. Var helt säker på att febern hade kommit men tempen visade bara 37,0. 
Efter hon piggnat till så var hon sig själv igen. Busade med Jesper, åt mat och duschade med mig. 
Lite snorig är hon så det är väl en förkylning som störde nattsömnen för oss. 

Nu har dom lagt sig och jag nästan väntar på att hon ska tassa ut till oss. Tror det blir att "sova" i hennes säng igen. 
Har glömt att köpa barn nässpray typiskt nog. För hon blir nog störd av nästäppan. 
Jaja, återstår att se. 

Hur vi gör med dagis imorrn beror ju helt på natten såklart. Sover hon utan bekymmer så är det lugnt ( och mår bra imorrn bitti) , annars blir det vab för oss. Första i vabruari Faktist. På sista dagen. 


Jag skulle ha vart på harjakt med jaqt idag men igår fick jag meddelande om att det var inställt. Surt. Orsak att folk bokat av för de kommit på att det var sportlov!? 
Dålig framförhållning vill jag påstå. Sportlov är det ju varje år samma vecka. Kul för oss andra som kan planera... 
Men tog mig ut en sväng själv fast jag knappt hade lust. Mest för att få vara själv en stund. 
Väl hemma laga jag lunch och när Belle sov gick Jesper och jag ut å städade bilen. Efter det gick jag en sväng med Atlas. 
Till middag stekte jag pannkakor , tusan vad tråkigt det är! Haha 
Men gott blir det . Och ungarna åt! 

Väntar

Åh denna tråkiga väntan. Ska om en halvtimma röra oss mot dagis och jobb. Det är segt att bara fördriva tiden när man vet att man ska iväg. 
Idag börjar jag tidigare oxå, annars hinner man ju åka nånstans på fm. 
Har gjort lunch och tagit en snabbdusch. Vi har kollat på miniorerna 2 ggr och Jesper satt så still att jag började känna i pannan på honom... Men nu ( precis innan vi ska åka ) så är han igång och leker. 
Skulle nog behöva vara hemma hela dagen imorrn när vi är lediga så de fattar att man kan grejja hemma oxå. 
Haha 

Ska göra klart uppgiften från kursen och maila den när jag kommer till jobbet. Om man inte gjorde det fick man inte godkänt. Men det var en bra uppgift så är inte orolig. Bara över hur jag ska formulera samtalet jag hade med chefen. Sånt är svårt tycker jag. 

Igår em fick vi besök av J och barnen, så länge sen vi sågs så det är inte sant. Bor inte långt ifrån varann men ändå kommer alltid nått i vägen. Oftast sjukdomar och jobb. Livet som arbetande föräldrar. Får verkligen hoppas det inte dröjer lika länge tills nästa gång. 
På tal om vänner så har en precis gått på havandeskapspenning och kommer vara hemma. Och efter det väntar vi med spänning på april när både hon och en annan vän ska ha barn typ samtidigt. 
Då blir det fika ska ni veta! 😁 
Roligast är att jag kommer kunna låna bebis hur mkt jag vill för en av dom väntar nämligen tvillingar! Det blir en mysig vår/sommar! Vilket eko!

Vad tomt det blivit härinne. Har hänt så mkt de senaste veckorna så jag har ingen tid. Eller lust heller. Det finns så mkt att berätta så jag vet inte vart jag ska börja helt enkelt. 
Vi har haft hosta, jag dras fortfarande med en förkylning sen 2 veckor tillbaks, men barnen är friska så det är skönt.
Jag har blivit styrelsemedlem i Jägareförbundet i askersund. ( hand om jaqt) 
Jag har varit i Stockholm på spa. Jag har varit i Stockholm på kurs i 2 dagar. Frukt och grönt drift och fördjupning. 
Jag har varit på Darin med mina tjejer. 

Spat var bra, var på yasuragi med jobbet. Härligt ställe om än lite stort. Men en trevlig helg med kollegorna och väldigt god mat. Det lilla jag kände med min täppta näsa... 
Kursen var oxå bra, mkt att lära sig och mkt att fundera på inför framtiden. 
Darin var bättre än jag väntat. Är väl inget fan egentligen men får medge att han är en jävel på att sjunga. Det bästa var att umgås med vännerna och återigen äta god mat! 

I helgen var jag ledig och tog igen förlorad tid med barn ( och make) . Vi åkte allihop till badhuset i Kumla en stund och hade en riktig familjedag. 
Det vet jag inte när vi hade senast. 
Och den här gången vågade Jesper röra sig i vattnet. Haha 
Han har alltid varit reserverad mot nya saker men nu åkte han tom rutchbana. 
Belle däremot åkte den där rutchbanan på alla sätt som gick! Hon är mkt mer vågad och äventyrslysten än sin bror. 
Det brukar vara hon som går först om man säger så, sen när han ser att hon kan då kommer han efter. 

Det har blivit väldigt mkt jobb på sistone men jag klagar inte. Gillar ju jobbet, tar åt mig de extra dagar jag kan. Det enda är väl att jag varit så trött i och med förkylningen men har varit för frisk för att vara hemma. 
Och när jobbet fortsätter här hemma finns det inte mkt tid till återhämtning. 

Allt som allt, köriga veckor med bra innehåll! RSS 2.0