Kära medmammor!

Har en fråga till er!

Tar era färskingar nappen än?
Vilka har ni testat?
Hur mkt testar ni?

Blev visst 3 frågor...


Kommentarer
Postat av: Amela

Min dotter blir tre månader snart! Hon fick nappen första dagen hon föddes :) har gett henne varje dag mu har hon den väldigt ofta! Det blir en napp tjej precis som syrran :)

2013-07-25 @ 21:01:09
Postat av: Amanda

Z tog nappen snabbt men bara mams nappar. De andra stannar inte kvar i munnen och han tappar dom. Tryck nappdelen upp i gomen och stimulera sug reflexen. Annars testa att doppa nappen i sockervatten :)

Postat av: Sussi

Fortfarande inget nappbarn här.. testar lite då och då... Någon napp jag köpte på Ullared förut och så någon napp från såna där gravidgratispaket... Minns inte namnen på dom.. Men ingen MAM-napp som jag blivit tipsad om. Fast nu ska jag testa det och köpa! Neo verkar liksom inte förstå att det är gott att snutta på en napp. Haha han spottar ut... EN gång somnade han med napp i munnen men då höll jag lite lätt så att han inte skulle spotta ut den... Suck...

2013-07-26 @ 07:41:31
URL: http://www.tussilulls.blogg.se
Postat av: Lin

Lukas fick napp när vi blev utskrivna från sjukhuset då han skrek så mycket vid amning. Han klarar inte alltid av att hålla kvar den i munnen själv så då får man hjälpa till. Har inte tänkt på märkena, vi har mam och ett annat märke som jag inte vet vad det heter.

2013-07-26 @ 07:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0