De där tuttarna

Det går fortfarande ganska bra att sluta med tuttarna. Han är lite svårsövd och det kan ta några svängar till sängen innan han tillslut somnar. Men inte direkt nått gråt. En kväll hörde jag honom snyfta när han halvsov efter sina tuttar. :-( 
Han frågar ju efter dom på kvällarna men vi förklarar att han ju lämnat bort dom och fick Francesco ( en bil...) . Nu ikväll fråga han om de inte skulle komma tillbaka. Lille plutten. 

Men i det stora hela tycker jag det går bra. 
Frågan är bara hur länge det tar innan han glömmer dom?! 

Med nattblöjan Går det inte direkt framåt . Men inatt var han helt torr men vaknar ju runt 4-5 och är kissnödig och sen går han lixom upp... Vet inte om man bör gå upp med honom på natten och kissa. 


Kommentarer
Postat av: Amela

Kan trösta dig med att det med napparna kommer gå över :) varför inte ha kvar natt blöjan på Jesper? Vissa barn behöver ha natt blöjan på ett tag innan dom blir torra på natten! :)

Svar: Har inte så brottom att bli av med nattblöjan egentligen, men ibland vill han själv inte ta på sig den. Och sen att han vaknar så tidigt och är kissnödig men inte vill kissa i blöjan.
Vissa mornar är blöjan ganska full så då har han ju kissat en del på natten oxå.
Svårt det där! :-)
Väntar tills han har flera torra nätter så får vi se. Klart det kommer bli nån olycka nån gång.

Ja det ska bli skönt när han slutar fråga efter tuttarna, man känner sig ju lite elak som tagit bort dom...
enmagetill.blogg.se

2014-11-15 @ 09:29:44
Postat av: Lin

Trots? Man har ju hört att det ska vara minst sagt jobbigt att hantera... Men bra att du sätter gränser, det är ju även för hans egen skull!!
Kämpa på, och du kan väl be fröknarna om råd om du känner dig osäker? :)
Kramar!

2014-11-19 @ 20:55:37
Postat av: Sofie L

Skönt för er att ni tagit beslutet med att sluta med napparna, vi har pratat väldigt mycket om det och Isak ska lämna dem katterna på skansen, får pallra oss dit :). Kommer bli en väldigt jobbig period efteråt.
Jag tror oxå att du kanske ska prata med personalen hur de hanterar trotset. Kan vara bra att veta och att ni hanterar det på liknande sätt. Dom hanterar ju sånt dagligen och kanske har lite tips att ge.
Lycka till :)

Svar: Ja det är ett tufft beslut. Och det är lite jobbigt att får honom att komma till ro. Men det får ta den tid det tar!
Blir många kvällar han somnar i soffan... :-)
enmagetill.blogg.se

2014-11-23 @ 22:01:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0