Så trött

De senaste dagarna har jag varit konstant trött. Barn som bråkar på kvällar och nätter sätter sina spår. Känns som jag aldrig får tillräckligt med sömn. 
Igår spelade vi match igen och jag var så slut. Vi var iofs bara 10 pers men det fanns inget go i mina ben trots många dextrosol. Då är det inte kul! 
( skitmatch i övrigt oxå...) 
Har börjat få ont i knäna efter träningarna , vet inte vad det beror på. Överansträngning och dåliga skor möjligtvis. Hade inte som problemen när jag spela förut. Ska testa att köpa nya skor . Och på onsdag blir det vila från träningen då Emil blir 30 . 

Ikväll ska jag hoppa in och köra ett pass på jobbet. Var länge sen så får se hur mkt jag minns. Mjukstartar innan verkligheten börjar. 
Hoppas bara jag inte är alltför trött, det är så trist att bara sitta å gäspa. Blir många kaffe i em. ;-) 
För att ungarna skulle få röra på sig idag tog vi med dom till hallen när Emil spelade fotboll. Då sprang dom runt på läktarn och i korridorerna. Perfekt för att trötta ut barn. Isabelle somna på vägen hem och Jesper blev oxå trött. Det är bra inför kväll och natt så dom inte håller på att vakna stup i kvarten. 
Önskar vi kunde gå ut så dom fick göra av med energin i friska luften men det är bara is överallt så det går ju inte. Bara det smälter bort snart! 



Jesper tyckte det var spännande att kolla när pappa spela fotboll. Isabelle var inte lika road. Hon tyckte trapporna var mest intressanta. Hon som inte ens kan ta sig ner skälv... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0