Kolmården

Äntligen hemma från vår minisemester. Det har vart 2 långa dagar. Roliga men samtidigt ganska jobbiga . Det jobbiga var allt folk som oxå var på Kolmården... Haha Gud, det var folk överallt! Största veckan på året tydligen. Heja oss! 
Men det gick väl ok ändå, lite mkt köande bara. Och då är det inte lätt att vara 2 och 4 år. ☺️ 
Vi kollade såklart bamses värld, Jesper krama bamse , åkte linbana, fikade, tittade på djur, fika lite till och lekte i lekparken. Idag innan vi for gick vi på tropicariet oxå. 

Vi sov på ett hotell i närheten. När vi kom dit hade de såklart felbokat vårt rum så vi hade 3,5 säng! På 5 personer... Som tur var ( för dom) fanns ett enda enkelrum kvar som Emils mamma kunde ta. Annars hade det blivit trångt. Rummet fick de bjuda på då de gjort fel. Sen fanns det tydligen inga duschar på rummen utan det fick man gå upp i stora huset och göra. Lite bökigt med barn. 
Men , men. En natt går det väl an. Hade dock svårt att sova då vi hörde allt våra grannar gjorde. 
Frukosten var bra i varje fall men nått mer besök av oss får dom inte. 

Barnen var riktigt trötta nu ikväll trots att de sov hem i bilen på em. Det var hårt för dom oxå att vara borta. Många nya intryck . Hoppas de hade lite kul ändå. Så svårt att läsa av Jesper för han har ett stone face. Det är efteråt man kan höra om han gillat nått. 
Han gillade bilarna man kunde åka på bamses värld, så mkt vet jag! 








Kommentarer
Postat av: Lin

ser ut som ni hade det fint iallafall, även om hotellet inte lät toppen! ;)

Svar: Ja det var det allt ändå! 😊
enmagetill.blogg.se

2015-07-17 @ 09:08:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0