Hej å hå

Oj vad det svänger med sjukdomar här hemma. Igår var ungarna pigga å glada på fm så vi bestämde att åka till Hallsberg med svärmor och handla inför kalaset. Då får helt plötsligt Belle ont i örat och är jätte ynklig. Somnade tom i bilen. Vi köpte pizza och skulle äta hos svärmor men då Belle sov satt jag kvar i bilen. Då vaknade hon till och skulle ha pizza , väl inne var hon som ett annat barn. Jätte pigg och lekte sen med barnens kusin som kom.
What?
Vad hände lixom?
Jag var dock beredd på en vakennatt ifall det onda skulle komma tillbaka men icke. Hon sov gott hela natten . ( i vår säng, jag i hennes...)
Och idag är det två galningar som springer runt här hemma.

Vi ska snart ta på oss och gå ut. Måste bara leta på deras regnoveraller då det blivit så kallt och blåsigt. Och mössor och vantar ska på.
Det enda riktigt jobbiga med denna årstid. Alla jäkla kläder. Och allt smutsiga som dras med in. Vantar som försvinner och blöta skor som ska torks tills nästa dag. Urs.
Än så länge skiner ju solen i varje fall. Alltid nått!


Fick förresten handlat det mesta till kalaset, eller partyt som Jesper säger. Så nu är godispåsarna färdiga.
Det som fattas är fikat men det köper jag på jobbet imorrn. Gör det enkelt för mig.
Jag är verkligen inte sån som dekorerar överallt eller gör minimuffins i form av miniorerna. Även om det vore roligt så finns inte den tiden. Eller pengarna. Det får duga med ballonger och marängswisch . Och varsin godispåse.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0