Nu kom den!

Sängen levererades idag! Tjoho! 
Det ska bli skoj att se hur det kommer bli. Hoppas den är snygg nu. Och skön. Helst skön kanske! :-) 
Nu längtar jag ännu mer tills vi kan köpa resten av möblerna så allt blir klart. 
Kan man klona sig så jag får tid till det?! 
Allt handlar väl om prioriteringar just nu. Det är alltid nått jag inte kan göra . 

Snart ska jag åka med barnen till dagis en sväng till deras pappa slutar. Själv ska jag spendera kvällen på jobbet. Slutar kl 22. Sen upp kl 6 för att åka till skogs och jaga hare med jaqt. 
Sen är det jobb igen på söndag till 14:30. 15:00 börjar vår innebandymatch . 
Stressa stressa! 

Emil får hålla ställningarna här hemma så gott det går. Måste nog hitta på nått åt honom som han kan göra själv. Han blir ju av med sin lekdag tack vare mitt nya schema. Det gick inte att byta dag för honom heller. :-( 



Uselt!

Shit vad ruttet det går med innebandyn nu. Inget stämmer för mig. Träffar inte bollen. På matchen i söndags hade jag guldläge men fibbla bort bollen. Så typiskt. Tror jag tänker för mkt istället för att bara skjuta. 
Och på lördag är det derby mot askersund. Då vill man inte ha den här känslan innan... 
Sen har vi bara en hemmamatch kvar. På ett sätt är det skönt att matcherna är slut för det tar upp en del tid men det är ju samtidigt ganska roligt med just matcherna. Även om vi aldrig vinner. Det är kul ändå. På riktigt alltså! 
Vi ser ju hela tiden att vi blir bättre och det är extra skoj på matcherna när nått man tränar på sitter. 
De flesta andra lagen består ju av såna som spelat sen barnsben. Det har nog inte ens hälften i vårt lag gjort. Så vi har underläge redan där. Och då tar det en hel del träningstimmar innan man kommer ikapp. Man lär sig ju tyvärr inte lika fort som vuxen. Haha 
Kan ju bara hoppas vi får vinna på söndag. Sist blev det 4-5 tror jag. 




Inte lätt

Försöker få nån slags ordning i kaoset vi lever i just nu. Vi har ju som sagt bytt rum allihopa så mina kläder är kvar i Jespers nya rum och hans är i Isabelles rum osv. Rörigt vill jag lova! 
Makens och mina underkläder ligger just nu i korgar på golvet i vårt nya rum. Haha 
Och idag fick jag mail om att sängen packas! Så nu har jag lite panik över att få klart med allt innan. Det vill säga köpa byråar till vårt rum och inredning till garderoberna. ( som fortfarande inte är urstädade...) 
Tänk om vi hade kunnat fixa det i helgen men det går inte för jag är så uppbokad då! :-/ 

Det blir nog bra till slut. Vi slipper ju sova på golvet i varje fall! 

Har plockat lite idag men barnen låter mig inte direkt göra saker ifred. Det bråkas och skriks och ja, de gör allt för uppmärksamhet så fort jag börjar med nått. Blir galen! 
Nu somna de båda efter lunch så jag antar de bråka för att de var trötta. Kan ju bli en bättre eftermiddag nu då... 
Kanske får se skidorna ifred! ☺️ 


Tröttast av dom trötta. 

Galen dag

Upp med tuppen kl 5. Åkte mot jobbet kl 6. Jobba, jobba, jobba till halv 1. Hem, byta om, in i bilen och styra kosan till Örebro. Hitta parkering, bankmöte kl 2. Och där blev vi fast. Det tog en evighet. Siffror och räntor och beslut som skulle tas. Pjuh. Inte ätit nån lunch för det hanns inte med. Så efter mötet in på mb och äta. Sen försöka tanka. Sen hem. Och egentligen skulle dagen inte va slut där utan jag hade träning men fick hoppa den för jag orka verkligen inte mer. 
Så nu efter en dusch ligger jag halvdöd i soffan. Rätt beslut! 

Men mötet med banken kändes bra. Trots att jag är värdelös på allt sånt där. Skönt att äntligen tagit tag i det bara. 
Känner mig sjukt vuxen ! Haha 


Imorrn är det en ledig fm med barnen hemma sen jobbar jag kväll. Hoppas jag inte är lika trött imorrn bara. Är jämt trött känns det som. Kan vara blodvärdet. Ska på hälsokontroll snart så då ska jag ta upp det och förhoppningsvis kan hon gå vidare med det om det inte visar nått på blodet. 

Nu. Glass. 

Ödmjuk

Än en gång får man bevisat att livet inte blir som man tänkt sig. Man blir otroligt ödmjuk och tacksam över att vi på det stora hela har det så bra vi har det just nu. 

Inatt sov jag som aldrig förr. Slut i huvudet, många tankar som snurrar från den senaste veckan. Och slut i kroppen. Vaknade däremot av att jag grät. Det är en hemsk känsla. Men kan inte minnas av vad. 
Isabelle har oxå sovit hela natten vilket känns lovande. Emil och jag hade ju planerat en date på bio med barnvakt hela natten imorrn så får se om det blir av. Det gör mig faktist inte så mkt om vi blir hemma heller. Huvudsaken hon är frisk och kry. 
Jesper ska få åka några timmar till farmor i em så han får leka av sig . Det är svårt att underhålla honom ordentligt när Belle inte är hundra. Vill ju gärna att han ska få gå ut och greja men i nuläget orkar inte Isabelle det. 
Så är sjukt tacksam att farmor vill ha han en stund. Guld värt. 

Som sagt, det känns futtigt att klaga på de små sakerna i dagsläget. Man vet aldrig vad morgondagen har att ge. 

Jobb jobb

Pjuh vilken första arbetsdag. Mitt huvud gick i helspinn och jag kunde inte ta in hälften av vad det sas. 
Mkt kan jag ju sen förr men behövs uppfräschas. Och en del blir ju nytt i och med nytt område. 
Nu är det snart dags för dag nr2. Och jag har skallen full redan innan jag kommit dit. Beställningar som måste kollas osv. 
En snällare inkörning hade vart skönt men nu är det så här så det är bara att tuta och köra. 
Vi får kämpa ihop!  
De finns de som får kämpa ännu hårdare dessa dagar och jag känner så för dom! 
Fy fan vad jag hejar på er!  Det gör vi alla! 



Dan före dan

Imorrn är det dags att dra på sig arbetskläderna for real. Har nog inte greppat riktigt att det är allvar nu. Känns mest som man bara hoppar in tillfälligt för nån. 
Kommer bli frukt och grönt ansvarig. Vilket jag alltid velat men nu börjar jag undra varför. Haha 
Ah, det reder sig så småningom . Man kan ju inte göra annat än fel... 

Det har även blivit lite ändrade planer på jobbet . Kan bli så att det nya schemat börjar tidigare. Men ropar inte hej än. Allt möjligt kan hända på vägen vilket vissa har fått erfara. :-( 


Idag ska jag fortsätta plocka och göra ordning här hemma för i helgen hände det grejer. Vi sålde vår säng och sen bytte vi rum allihopa. Så nu försöker jag komma på hur det ska vara i ungarnas rum. Roligt men jag vill lixom ha klart allt på en gång. 
Fattas några saker vi måste köpa först och det får vänta lite. 

Kommer en ikväll och köper en byrå så det blir mer plats. Gött!!! 
Sen ska vi sälja ett vapen oxå så det blir fullt hus . 


Förövrigt mår vi bra! 
Ingen mer kräktes. Isabelle blev aldrig sjuk. Jesper hade galet med energi hela helgen . Jag var dock fortfarande trött och energilös till söndagen. Eller är väl trött idag med men det skyller jag nog snarare på för mkt i huvet! 

Kräksjukan

Urs och fy. Magsjukan hitta oss till slut. Började igår med att jag mådde så illa nästan hela dagen. Det övergick sen i magont och plötsligt fick jag feber och frossa. Hade väl egentligen inga tankar på magsjuka förns jag hörde Jesper hosta vid 9 i sin säng. Då förstod jag direkt vad jag skulle hitta i hans säng. 
Lille stackarn! 
Så då var det bara att trotsa sin egen sjuka och ta hand om honom. Konstigt hur kroppen kan funka i såna lägen. Jag fick röja i sängen och Emil duschade Jesper och var med honom. Kom 2 attacker till sen men inget mer. Sen bädda jag en liten madrass på golvet här nere åt honom. Så fort jag satte mig med honom och slog på en film kom all feber tillbaka och jag mådde pyton igen. Satt uppe med Jesper tills han somnade och efter en stund somna jag med. 

Idag har vi inte haft en enda spya och Jesper verkar repa sig bra. Bättre än mig för jag är helt paj. Hur kan ungarna ha så mkt energi när de är sjuka??!! 
Emil har även han haft ont i magen och vart illamående men det verkar inte bli mer än så. Skönt! 
Isabelle har under dagen vart väldigt grinig så jag har bara väntat på kräk men än så länge är det lugnt. 
Kommer väl inatt... 
Urs, kommer inte kunna sova nått bra inatt heller. Tredje natten utan bra sömn. Konstigt man är som ett lik. 

Nu håller jag tummarna att det här var klart för den här gången. 

Jag som skulle spela match imorrn. Bara att avstå. Dels för att jag aldrig skulle orka då jag inte ätit mat på 2 dagar och sen vill jag ju inte smitta nån. 
Får se om jag kan ta mig hemifrån och sätta mig i ett hörn på läktarn och kolla. 
Ännu värre är att vi skulle ha haft barnvakt imorrn natt och skulle gå på bio på kvällen. Det får vi ställa in till nästa helg. 


Träningsvärk

Ajaj! 
Körde några få magövningar igår för första gången sen operationen. Att det känns idag kan jag lova! Ska inte köra för hårt nu i början bara men ska slänga in lite olika plankor . Försöka få tillbaka musklerna till sommarn vore fint! 
Denna vecka har vart riktigt bra med träning. 2 innebandyträningar och 3 promenader än så länge. Sen väntar match på lördag och förmodligen nån mer promenad. Så skönt att röra sig ordentligt. Och så mkt piggare jag börjar känna mig efter några promenader i solsken!!!!! Kroppen bara suger åt sig solstrålarna tror jag bestämt. :-) 


4 långa dagen för ungarna på dagis och det går himla bra faktist. Isabelle har sovit där och verkar finna sig bra. Vet inte hur jag hade känt om det inte funkade med dagis när jag måste börja jobba. Det hade gjort ont i hjärtat. 

Pratade även med min "chef" imorse och hon beskrev ett schemaförslag för mig längre fram när en går hem på mammaledigt. Det förslaget var så bra. Nästan för bra för att våga tro det blir av. Men vi får hoppas det godkänns av den högre chefen. Det skulle funka så bra för oss om jag fick dom tiderna. Och det skulle bli så mkt bättre för barnen på dagis! 
*hoppas, hoppas, hoppas* 



Bråkiga barn sätter pappa på plats! 

Ingen säljare

La ut vår gamla säng , sängbord och en byrå på en köp och sälj sida på fb. Tycker det är sjukt svårt att sätta pris på sakerna. Egentligen vill jag bara bli av med dom tills vi får vår nya säng så kunde nästan ge bort dom. Men nått vill vi ju såklart ha. De är ju i bra skick. Lite dammiga bara... Haha 

Det är några som nappat på sakerna och frågar efter enskilda priser då jag satte ihop ett paketpris först. 
Allt är från Ikea så man kan ju snabbt se vad vi gav för dom. Har tagit ca en tredjedel av det. 

Skulle ju ta tag i alla barnkläder och sånt oxå men fick en anledning att vänta lite. :-) 



Nu då?!

Lämnat båda på dagis och tagit en promenad med Atlas. Sen fastna jag i soffan. Försöker styra upp veckan som kommer. 
Har lyckats gjort en matsedel och ska handla innan jag hämtar kidsen. Ska även passa på att panta och kasta glas. 
Mkt mer blev det inte av dessa 5 h utan barn idag. Men jag har 4 dagar till på mig att få röven ur soffan. 
Finns ju vissa grejer att hållas med här hemma som går mkt lättare utan barn. ;-) 

Isabelle lämnades utan en enda tår och Johanna rapporterade att hon vart glad under tiden hon var där. Skönt. Blir intressant att höra om hon vill somna bara. Det vore ju kanon om det funkade bra nu innan nästa vecka då jag faktist börjar jobba. 
Shit, börjar verkligen jobba igen!!! 




En hämtning på dagis. Så stolta med sina små väskor! 

Vilken tjej!

Allt gick bra på dagis idag oxå. Var med i ca 20 min sen lämnade jag . Hon åt mat själv med de andra och så hämtade jag kl 12. 
Himla smidigt än så länge! 
Imorrn lämnar jag direkt i dörrn. Det kommer säkert oxå gå bra. 
Blir spännande nästa vecka när hon ska sova en stund . De har vila både ute, i vagn och inne på madrasser. Får se vad som passar denna Donna bäst. 

Nu sitter jag och väntar på maken för så fort han kliver innanför dörrn ska jag åka iväg och jobba. De ringde häromdagen och hade kort med folk. Så det är väl bäst att passa på att komma in lite mer i jobbet innan det börjar på riktigt. :-) 
Och pengar är ju aldrig fel... 
Särskilt inte när man vart föräldraledig i 3,5 år. 



Imorrn gäller det

Dagis gick bra idag oxå. Jag var ju med i 2 timmar. Men imorrn ska jag lämna bellan själv en sväng. Sen kommer jag tillbaka och då ska hon äta lunch där. Känns faktist lite mysigt att vara med hela vägen så att säga. Med Jesper gjorde jag ju inte allt det här. Jag lämnade lixom bara in honom och behövde inte vara med. Konstigt nu i efterhand men det gick ju bra det med. 
Han var dessutom äldre än vad Belle är. Han var ju 2 år ändå. 

På tal om ålder så är det en som skolar in nu samtidigt som precis fyllt 1. Jag tycker det är så tidigt. Hon har nyss börjat gå. Jag vet ju inte hur deras livssituation ser ut , de kanske måste börja jobba igen eller så tycker dom inte det är nån big deal. 
Men jag är nöjd att mina ändå vart så pass stora när dom börjat. 
Tänk vad bara några månader gör skillnad på de små. 




So far

Än så länge har det gått bra med inskolningen. 
Men idag var det bara introduktion . 1,5 h var jag där med bellan. Hon var inte helt bekväm med att jag gick ifrån henne mer än några meter i början men till slut blev hon för nyfiken och tog en sväng själv. Skönt! 
Imorrn är det 2 h och då ska vi gå ut oxå. Tycker fröknarna är bra så det känns lovande. 
Blir värre i slutet av veckan när jag ska lämna henne helt ensam. 
Äh, oroar mig inte egentligen. Hon grejar det fint! 


Redo för avfärd med nya väskan! 

Allvaret börjar

Shit vilken helg! 
Är så trött. Har gått i 190 hela helgen. 
Lördag morgon upp kl 6 för att packa i ordning för skogen och skjutsa barnen till svärmor. Ut i skogen och träffa en massa tjejer för en dag med grytjakt. Trevligt och ganska spännande. En tjej körde ner bilen i diket och då vi jagade i närheten av min farfar ringde jag honom och han kom så glatt och drog upp henne. Någon räv blev det inte denna dag men det var kul att se hur grytjakt gick till. Och nära var det!!! 
Kom hem vid 18 till svärmor. Packa ihop barn och fara hem. Sliten! 
Söndag upp med tuppen igen och jobba ett pass. Kom hem vid 17 och då var det bara att ställa sig vid spisen. :-) 
Ännu mera sliten. 

Idag fortsätter vi köra på. Dags för Isabelle att börja inskolning. Tror det kommer gå bra. Kommer bara vara där en kort stund idag med henne. 
Så nu är det dags att packa ihop alla saker som ska med. Extrakläder och blöjor. Pjuh! 



Två dagisbarn, snabbt tiden går!!! 

RSS 2.0